52- Pinea3 Living Organizations International Congress 2017 Segona edició i la Universitat Central de Catalunya

Pinea3 International Congress 2016 en Gestió del Canvi. Desenvolupament del Lideratge, Estrategia i Cultura Organitzacional

“Fostering innovative ideas, good practices and valuable relationships”

(“Fomentant idees innovadores, bones practiques i relacions valuoses”)

(La versión en Castellano está disponible más abajo) (The English language version is available below)

La segona edició del Pinea3 Living Organizations International Congress es va celebrar el dimarts 7 de Març a la seu de la FUB- Fundació Universitària del Bages (Universitat de Manresa) amb un rotund èxit de participació, continguts i organització. Unes 100 persones van participar en aquest congres internacional sobre desenvolupament del lideratge, cultura organitzacional i gestió del canvi en les organitzacions i empreses.

 

Al llarg de la jornada 9 ponents provinents de països com Estats Units, Gran Bretanya, Alemanya, Italià, Grècia i Catalunya van realitzar ponències molt participatives on el públic assistent va poder interactuar i fins i tot experimentar els continguts sobre models de gestió del canvi, canvi cultural, diversos models de lideratge, els moviments globals sobre  lideratge i capitalisme conscient, la intel·ligència emocional i neurociència aplicada a la gestió, l’obertura al canvi i resistències al mateix, els sistemes de mesura del canvi, així com les barreres que trobem a la col·laboració en equips i departaments.

 

Alguns dels comentaris dels assistents varen destacar que “el congres m’ha aportat informació molt innovadora, reflexions valuoses i, especialment, ha deixat en nosaltres un alè d’optimisme i una gran motivació per entomar aquelles reformes i canvis que volem fer a l’empresa però pels que fins ara no teníem o no coneixíem les eines per fer-ho”

 

Han donat suport al Congress com a partners la FUB (Fundació Universitària del Bages) com a Universitat de Central de Catalunya, i l’empresa internacional de consultoria TAGA (www.taga.net) especialitzada en desenvolupament del Lideratge, Estratègia i Cultura, que també ha estat col·laborant activament amb la FUB els darrers anys a través de programes especialitzats per empreses del Bages i la Catalunya central. TAGA està basada a Barcelona i te presència pròpia a Mèxic, Colombia així com capacitat operativa a Europa, Amèrica Llatina i USA.

Pinea3 Living Organizations International Congress 2017 speakers

Pinea3 Living Organizations International Congress 2017 speakers

 

Podeu visualitzar les presentacións dels conferenciants aquí: http://www.umanresa.cat/en/pinea3

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>