24. Pla Nacional de Valors i P3 Institute

 

Pinea3 Institute participa en el grup d’experts sobre organitzacions del Pla Nacional de Valors de la Generalitat de Catalunya.

 

Tornant de l’estiu s’ha posat a treballar el Grup d’Experts sobre Organitzacions que assessoren a la Conselleria de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya (Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària) en l’elaboració del Pla Nacional per a la promoció dels valors a Catalunya per a una nova cultura cívica, amb l’objectiu de fomentar uns valors per al S. XXI.

Pinea3 participa en el Pla Nacional de Valors, com a expert en organitzacions, a través d’en Joan Cos i Codina (soci i cofundador de Pinea3  i del Pinea3 Institute). Ell  és un dels  membres d’aquest seleccionat grup de treball junt amb reconeguts experts provinents d’escoles de negocis, universitats i empreses diverses. I comenta:

“Aspirem a que les empreses i organitzacions desenvolupin una cultura i uns valors que els hi permetran ser més pròsperes en la nova realitat empresarial i organitzacional que ja estem vivint. Les organitzacions que tenen i tindran èxit  son les que s’adonin que la societat no legitimarà a qui a més de guanyar diners no faci un retorn a la societat i protegeixi el medi ambient. Promocionar uns valors adeqüats als nous temps i facilitar un canvi de cultura empresarial quan sigui necessari és un repte que molts han d’afrontar.

Per un altre banda,  les organitzacions tenen un efecte multiplicador i transmissor dels canvis a la societat per fer que aquesta avanci cap a llocs millors per a les persones. Actualment els directors de les organitzacions tenen aquest poder i a la vegada responsabilitat d’influir en la construcció d’una societat mes rica en tots sentits i fer un món una mica millor.”

 

 

Acord de Govern de la Generalitat per endegar el Pla

 

Comments are closed.